Edirne'den kısa kısa

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, "20 bin metrekarelik emniyet müdürlüğüne kavuştuğumuzda, Osmanlı mimarisinde bir binada hizmet vermeye başlayacağız" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Edirne'den kısa kısa

Ceylan, Basın Yayın Enformasyon Edirne İl Müdürü Fikret Dişlioğlu'nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, ihtiyaç duyulan atış poligonunun tamamlandığını, kısa sürede açılışının yapılacağını söyledi.

Yeni emniyet müdürlüğünün binasının yapılmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü anlatan Ceylan, "Eski Tekel binasına yapılacak emniyet müdürlüğü binasıyla ilgili proje çalışması yapıldı. 20 bin metrekarelik yeni emniyet müdürlüğü binasına kavuştuğumuzda, Osmanlı mimarisinde bir binada hizmet vermeye başlayacağız. Doğalgazla ısıtmalı, doğalgazla soğutma sistemi olan tüm birimlerin bu binada olacağı, otoparklı, spor salonlu, konferans salonlu bir yer olacak" diye konuştu.

Ceylan, Edirne Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Özel Harekat Birimi kurma çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti.

Dişlioğlu da Ceylan'ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

-AGD, "Helal Kazanç Semineri" düzenlenecek-

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şubesi Gençlik Komisyonu'nca "Helal Kazanç Semineri" düzenlenecek.

AGD Edirne Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yarın 19.30'da AGD Edirne Şubesi konferans salonunda düzenlenecek seminere eski Zeytinburnu Müftüsü Abdullah Cihangir'in konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen derneğin gençlik komisyonu başkanı Kerim Korkmaz, şunları kaydetti:

"Manevi tahribatın yoğun olarak yaşandığı günümüz dünyasında neyin doğru, neyin yanlış olduğunu insanımıza iyi bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Müslüman olarak bu sorumluluk bizlere yüklenmiştir. İnancımıza göre insanın en başta gelen görevlerinden biri helal dairede yaşamak, helal kazanmak ve helal yolda harcamaktır. Allah bizi imtihan etmek için bazı şeyleri haram, bazılarını da helal kılmıştır. Fakat helal dairesini o kadar geniş tutmuştur ki harama girmeye ihtiyaç kalmamıştır."

-Uzunköprü Belediyesi'nden okul tahtası hediyesi-

Uzunköprü Belediyesi'nce Şinasi İlkokulu'na 8 adet tahta hediye edildiği bildirildi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, yaptığı yazılı açıklamada, Şinasi İlkokulu'ndaki eski tip 8 tahtanın beyaz yazı tahtaları ile değiştirildiğini belirtti.

Göreve geldiği günden bu yana eğitime destek verdiğini ifade eden İşbilen,

"Okulların ihtiyaçlarını eksiksiz gidermeye çalışıyoruz. Uzunköprü Belediyesi'nin bugünün gençlerine desteğini hiçbir zaman esirgemeyecek, geleceğin doktor, avukat, mühendis, öğretmen ve idarecileri için gece gündüz çalışmaya devam edecek" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber