'Türk sendikacılık harekatına ve çalışma hayatına mermi sıkılmıştır'

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2005 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Adana İl Başkanı Yılmaz Tankut, Petrol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Ahmet Kabaca'ya düzenlenen silahlı saldırının, Türk sendikacılık harekatına ve çalışma hayatına sıkılan bir mermi olduğunu söyledi.

Tankut, yaptığı açıklamada, ülkede asayişsizliğin gün geçtikçe daha da artarak devam ettiğini ve en son örneğinin de Adana'da görüldüğünü ifade eden Tankut, "Binlerce üyesi olan Petrol İş Sendikası'nın Adana Şube Başkanı Ahmet Kabaca evinin önünde bulunan otoparkta aracından iner inmez silahlı saldırıya uğrayarak ağır sayılabilecek bir şekilde yaralanmıştır. İşçi haklarından hiçbir ödün vermeden başarılı bir sendikacılık yapan Ahmet Kabaca'ya yapılan bu saldırı milliyetçi, ülkücü camiayı derinden üzmüştür. Temennimiz bir kişi olduğu söylenen silahlı saldırganın yakalanarak Türk Adaleti'ne teslim edilmesidir" dedi.

Saldırının, sıradan bir olay olmadığını vurgulayan Tankut, "Bu saldırı Türk işçi harekatına, Türk çalışma hayatına ve Türk sendikacılığına sıkılmış bir mermidir diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber