Şahinbey Belediyesi'nin park ve sosyal tesis çalışmaları

Park ve sosyal tesis yapımlarına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, hiç parkı olmayan Barış Mahallesi'nde park ve sosyal tesis yapmak için yıkımlara başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2013 23:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şahinbey Belediyesi'nin park ve sosyal tesis çalışmaları

Barış Mahallesinde bulunan Celal Doğan İlköğretim Okulu karşısında yıkım yapılan alana gelerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu bölgede sosyal tesis ve park yapmak için 16 evin kamulaştırılacağını belirterek, ilk etapta kamulaştırması yapılan 2 evin yıkımlarının yapıldığını söyledi.

Bölge halkı ile sohbet eden Başkan Tahmazoğlu yıkım alanına geçmeden okul çıkışında teşekkür ve takdir alan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Çevre güvenliği alınarak yapılan yıkım ardından konuşan Başkan Tahmazoğlu, "Seçimlerde bu mahalleye geldiğimizde vatandaşlarımızın bizden park talebi vardı. Şuanda 30'un üzerinde mahallemizde park yok. Fakat park yapacak 1 metre boş alanda yok. Şuanda öğrenci sayısı oldukça fazla, fakat bahçesi küçük olan Celal Doğan İlköğretim okulumuzun yanındayız. Burasını hem okulumuza yakın olması hem de yüksek nokta olduğu için tercih ettik. Burada 16 evin kamulaştırmasını yapacağız. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Yıkımlarımız tamamlandığında buraya güzel bir park yapacağız, alanı açtıkça bölgenin taziye evi talebini de yerine getireceğiz. İlk hedefimiz parkımızı yapmak ve bu mahallede ki çocukları ve insanları sevindirmek. Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun diyorum" dedi.

Park ve sosyal tesis yapımı için yapılan yıkımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Barış Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayna ise, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiğinde söz vermişti. Fakat boş yer olmadığı için parkımızı ve sosyal tesisimizi yapamıyordu. Sağolsun şimdi kamulaştırmalar yaparak ihtiyaçlarımızı karşılayacak. Başkanımız görevini hakkıyla yerine getiriyor, bizler kendisine her zaman dua ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber