Gümrüklerde 2013, inovasyon yılı ilan edildi

Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Süleyman Tosun da, 2013 yılının inovasyon yılı olarak ilan edildiğini belirterek; "Bu kapsamda 'Kolay Ticaret' sloganı ile hareket ediyoruz. Bu şekilde işlemlerde birçok kolaylık başlattık." dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2013 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gümrüklerde 2013, inovasyon yılı ilan edildi

Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Süleyman Tosun ile beraberindeki heyet, 26 Ocak Gümrük Haftası münasebeti ile Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret etti. Süleyman Tosun'a Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Yavuz, İhsan Özgür, Bursa Gümrük Müdürü Meryem Özçelik, Kaçakçılık İstihbarat Müdürü Sabri Özen ve Tasfiye İşleri Müdürü Fazlı Can da eşlik etti.

Gümrük Haftası'nı kutlayan Vali Şahabettin Harput, "Gümrük elbette bir devletin olmazsa olmaz önemli kurumlarından biridir. Bursa'da da Uludağ Gümrük Bölge Müdürlüğü olarak 6 ili içine alan yoğun bir çalışma yaptığınızı biliyorum." şeklinde konuştu.

30 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HACMİ

Vali Harput Bursa'nın ülke ekonomisine katkılarına değinirken, "30 milyar dolarlık bir ticaret hacmini bu ülke Bursa'dan ithalat ve ihracat olarak gerçekleştiriyor. Bu çok ciddi bir rakam." şeklinde konuştu. Gümrük memurlarının da devlet ve kent için hayati önem taşıyan görevlerde bulunduklarını anlatan Vali Şahabettin Harput, Gümrük Haftasını kutladı.

Kendilerini kabul ettikleri için Vali Harput'a teşekkür eden Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Süleyman Tosun da, 2013 yılının inovasyon yılı olarak ilan edildiğini belirtti. Bu kapsamda 'Kolay Ticaret' sloganı ile hareket ettiklerini aktaran Süleyman Tosun, işlemlerde birçok kolaylık başlattıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber