Çalıntı otomobille polis aracına çarptılar: 1 yaralı

Kağıthane'de çalıntı bir otomobille kaçan 3 kişi, yollarını kesen polis aracına çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 07:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çalıntı otomobille polis aracına çarptılar: 1 yaralı

Kağıthane'de çalıntı bir otomobille kaçan 3 kişi yollarını kesen polis aracına çarptı. Kazada 1 kişi yaralanırken, olayla ilgili 2 kişi de gözaltına alındı.

Olay Hamidiye Mahallesi Sevgi Sokak'ta saat 23.30'da meydana geldi. İddiaya göre, 1'i kadın 2 kişi çalışır vaziyetteki 34 DN 8727 plakalı otomobili, sahibi Ahmet Gülen'in Girne Caddesi'nde bir markete girip alışveriş yaptığı sırada çalarak kaçtı. Bunun üzerine Gülen 155 polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Bu sırada Şişli Önleyici Büroya bağlı ekipler bir sokakta otomobili seyir halindeyken gördü ve aracı kovalamaya başladı.

ARA SOKAKLARDA NEFES KESEN KOVALAMACA

Ara sokaklarda yaklaşık 1 saat süren kovalamaca sonrası polis ekipleri, araçlarıyla Sevgi Sokak üzerinde çalıntı otomobilin önünü keserek "dur" ihtarında bulundu. Şüpheliler de otomobille önlerini kesen polis aracına hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen çalıntı araç içerisinde bulunan Sariye Demirel yaralandı. Bunun üzerine polis durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yüzü kanlar içerisindeki Demirel'i ambulansa almak istedi; fakat genç kız sinir krizi geçirerek yere yığıldı. Polisin uzun süren çabası sonrasında ambulansa bindirilen Sariye Demirel, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan olayla ilgili Erol Demir ile Baran Gücü polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli daha sonra sorgulanmak üzere Sadabat Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber