106 yaşındaki asırlık çınara doğum günü sürprizi

Çankırı Belediyesi tarafından 106 yaşındaki Münevver Aykul'a doğum günü sürprizi düzenlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
106 yaşındaki asırlık çınara doğum günü sürprizi

Çankırı Belediyesi 100 yaşını deviren yaşlılara doğum günü kutlaması yaparak hem onları sevindiriyor hem de gençleri asırlık çınarlarla buluşturuyor. Belediye Yaşlılar Koordinasyon Merkezince koordine edilen asırlık çınarlara doğum günü kutlamasının ilki, 106 yaşındaki Münevver Aykul'un evinde gerçekleşti.

Kendisine ait dairede yalnız yaşayan Münevver Aykul'un kızı yıllar önce; oğlu ise 4 ay önce hayatını kaybetmiş. Kendisini ibadete veren Münevver Nine dinçliği ile görenleri şaşırtıyor.

Evinde birçok işini kendisinin yaptığını söyleyen Münevver Nine, dışarda yapılması gereken işleri için ise belediyeyi aradığını ifade ederek, ''Belediye görevlileri gelerek evimi dahi temizliyorlar'' dedi.

Çankırı'da nesiller arası dayanışma ve kaynaşmayı hedeflemek amacıyla oluşturulan ''Gönülden Gönüle Sevgi Çiçekleri'' grubunun genç üyeleri ile belediye görevlileri Münevver Nine'nin 106.doğum günü için kendisine sürpriz yaptı. Karşısında kalabalık bir grubu gören Münevver Nine duygulanıp gözyaşı dökerken, kendisini unutmayanlara da dua etti.

Rahatsızlığı nedeniyle doğum günü partisine katılamayan Belediye Başkanı İrfan Dinç ise gönderdiği mesajda ''Bizler de bir gün yaşlanacağız. Yaşlılarımıza yönelik oluşturduğumuz merkezimizde onların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için arkadaşlarımızı görevlendirdik. 100 yaş üzerindeki yaşlılarımıza daha da özel bir önem veriyoruz. Münevver ninemize de Allah'tan sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

Pastasının mumlarını üfleyen Aykul, kendisine bu günü yaşatanlara teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber