Isparta'dan kazalar mobese kameralarında

Isparta'da mobese kameraları, kazaları görüntülemeye devam ediyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 22:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Isparta'dan kazalar mobese kameralarında

Isparta'da mobese kameraları, kazaları görüntülemeye devam ediyor. O görüntülerden birinde çalışır halde park edilen belediyeye ait otobüs geriye kayınca, kentin en işlek caddesinde park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Görüntüleri kaydedilen ilk kazada, sürücü Isparta Belediyesi'ne, personel taşımasında kullanılan servis otobüsü trafiğin en işlek olduğu Kaymakkapı Meydanı'nda çalışır durumda bırakıp, kısa süreliğine dışarı çıktı. Bu sırada otobüs bilinmeyen bir nedenle geri geri gitmeye başladı. Otobüs, tarihi Üzüm Pazarı önündeki park etmiş araçlara çarparak durabildi. Şans eseri ölen ve yaralananın olmadığı kazada 6 araçta maddi hasar meydana geldi.

DİĞER KAZALAR

Bir diğer kaza ise 108'inci Cadde'de görüntülendi. Park halindeki aracını çalıştıran sürücü arkadan gelen araca dikkat etmeyince hasarlı kaza meydana geldi.

Kolçelik Kavşağı'nda bir kamyonetin otomobile, Çünür Kavşağı'nda da bir otobüsün dönüşü esnasında kamyonete yandan çarptığı anlar da Mobese kameralarınca kaydedildi.

Mimar Sinan Caddesi'nde bir kamyonet sürücüsü, kalkış anında aracını geri kaçırınca, arkasındaki otomobile çarpıyor.

İstanbul Caddesi ve Stadyum Kavşağı'nda geçiş ihlali nedeniyle meydana gelen kazalar da Mobese kameralarınca görüntülendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber