İşadamı Güney Afrika'da kaza kurbanı oldu

DENİZLİLİ işadamı 60 yaşındaki Fikret Özdin, Güney Afrika'daki trafik kazasında öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Şubat 2013 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşadamı Güney Afrika'da kaza kurbanı oldu

5 yıldan bu yana Mozambik'te oturan, halı ve maden ticareti yapan Fikret Özdin'in cenazesi memleketi Denizli'de toprağa verildi.

Mozambik'in başkenti Maputo'ya 5 yıl önce yerleşen, halı ve değerli maden ticareti yapan Tavaslı Fikret Özdin iş için gittiği Güney Afrika'da 2 gün önce otomobiliyle giderken karşıdan gelen TIR'la çarpıştı. Kazada Fikret Özdin öldü. Yıllarca Japonya'da İslam Kalkınma Bankası'nda çalışan daha sonra Kırgızistan ve Afrika'da ticaret yapan işadamının ölümü Denizli'deki ailesini yasa boğdu. Kırgızistan'daki yatırımları nedeniyle UNESCO tarafından 4 kez ödüllendirilen Denizlili işadamı Fikret Özdin, Mozambik Cumhurbaşkanı'nın daveti üzerine yatırımlarını bu ülkeye kaydırmıştı.

Güney Afrika'da meydana gelen kazada ölen işadamının cenazesi uçakla memleketi Denizli'ye getirildi. Ulu Camii'de öğleleyin kılınan cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı. Oğulları Ali Özdin ve Fatih Özdin yakınları tarafından teselli edilirken, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Denizli İşadamları Derneği Başkanı Erdem Aydın, Özdin ailesini acılı günlerinde yalnız bırakmadı. Özdin, cenaze namazının ardından İlbadı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber