Kurnaz altın hırsızını polis faka bastırdı

Çalıştığı işyerinde tanıştığı, Almanya'dan emekli M.D.adlı şahısla arkadaş olan, 15 yaşındaki Ç.Ç.adlı çocuk, yaptığı ilginç planla altınları evinden aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurnaz altın hırsızını polis faka bastırdı

Çalıştığı işyerinde tanıştığı, Almanya'dan emekli M.D. adlı şahısla arkadaş olan, 15 yaşındaki Ç.Ç. adlı çocuk, yaptığı ilginç planla altınları evinden aldı.

Yaklaşık bir ay önce kendisinden motorsikletini ödünç isteyen Ç.Ç.'ye, üzerinde evinin de tüm anahtarları bulunan motorsiklet anahtarlığını veren M.D. bir süre sonra, Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne evindeki altınların çalındığı ihbarını yaptı.

Altınları çalınan M.D.'nin son zamanlarda kimlerle görüştüğü, nerelere gittiğinin izini süren asayiş ekipleri, daha önce de bir hırsızlık olayı nedeniyle bir bekçinin evine girerek altınlarını aldığı bilinen Ç.Ç.'ye M.D.'nin motorsikletini verdiğini tespit etti.

Polis ekipleri yaptıkları soruşturmada, Ç.Ç.yi gözaltına aldı.

Kriptomomani rahatsızlığı olduğu öğrenilen, Ç.Ç.'nin, M.D.'nin verdiği motorsiklet anahtarlığı üzerindeki eve ait anahtarları kopyalattığı ve daha sonra altınları aldığı öğrenildi.

M.D.'nin altınlarının çalındığını söylemesi üzerine binada ve evde yapılan araştırmalarda tek bir ize rastlamayan asayiş ekipleri, kapılardaki gözleme yerlerindeki kağıtlardan yola çıkarak, Ç.Ç.'ye tükürük testiyle olayın çözüleceğini söylemesi üzerine, altınlara ulaşıldığı kaydedildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber