PTT Kargo'nun şubesi savaş alanı gibi

Kağıthane'deki bir PTT Şubesi'nde aksaklıklar meydana geldiği bu yüzden de kargoların sahiplerine teslim edilemediği ileri sürüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Şubat 2013 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PTT Kargo'nun şubesi savaş alanı gibi

Sürekli PTT Kargo ile müşterilerine ürün gönderdiğini belirten bir şirket yetkilisi Yener Altunkaynak, son 10 gündür gönderilerin bir depoda tutulduğunu söyledi.

Gürsel Mahallesi'ndeki PTT Kargo şubesiyle paket gönderen vatandaşlar 10 gündür paketlerinin alıcılara ulaşmadığını öğrenince PTT şubesinin yetkililerine tepki gösterdi. Uzun süredir PTT Kargo ile müşterilerine paket gönderdiğini belirten Yener Altunkaynak, "Biz her gün binlerce kargo veren bir firmayız. Bütün vatandaşın, biz de dahil olmak üzere, bizim gibi iş yapan firmalar da dahil olmak üzere hepsi şu anda mağdur durumda. Tam bilemiyorum içeriğini ama, herhalde taşeron bir firmaya iş verilmiş, bunlar da alt yapısız bir şekilde işe el atmışlar. Duyduğumuz kadarıyla kendi personelleriyle de problemleri var. Şu anda hiçbir kargo hiçbir yere gitmiyor. Gittiği yerde çakılıp kalıyor, yani ulaşmıyor. Vatandaş da bizim gibi bu iş üzerinden ticaret yapan firmalar da ciddi mağduriyet yaşıyor ve bunun muhatabı yok. Şu ana kadar PTT'nin çok ağır ve hantal bir yapısı vardı diğer kargo firmalarına göre ama bu olaydan sonra tamamen bitti. Şu an tıkanmış durumda. Bizler çok mağduruz. Bu iş 1 hafta daha böyle giderse batacağız. Bizim gibi yüzlerce firma var PTT ile dağıtım yapan. Gönderilerimiz Hadımköy'de depolarda bekliyor. Üstü kapalı açıklamalar yapıyorlar ama hiçbir şey anlamıyoruz" diye konuştu.

Telefonla konuşan bir PTT görevlisinin arkadaşlarının mimlenmekten korktukları için basın mensuplarıyla konuşmaktan çekindiğini söylemesi dikkat çekti. PTT yetkilileri iddialara yanıt vermezken, güvenlik görevlisi ve PTT şubesinde görevli olduğunu söyleyen bir kişi basın mensuplarının kaldırıma üst üste atılmış ve yırtılmış kolileri görüntülemesini engellemeye çalıştı.

Bir vatandaş, sabah saatlerinde aynı şubenin önünde çalışma koşullarının ağırlığı nedeniyle protesto gösterisi yaptığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber