Sobanın üzerindeki havlu bir aileyi öldürüyordu

Bursa'da sobanın üzerine kuruması için asılan havlunun alev alması sonucu meydana gelen yangında maddi hasar meydana geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2013 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sobanın üzerindeki havlu bir aileyi öldürüyordu

Bursa'da sobanın üzerine kuruması için asılan havlunun alev alması sonucu meydana gelen yangında maddi hasar meydana geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, dumandan etkilenen aile fertlerine 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Yangın, saat 23.30 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Mevlana Mahallesinde 3 katlı bir binada meydana geldi. 3 katlı binanın giriş katında ikamet eden V.E. (35) ve eşi A.E.(34), sobanın üzerine kuruması için asılan havlunun alev alması ile birlikte biranda dumanlar içerisinde kaldı. A.E.'nin kuruması için astığı havlu diğer odaya geçtiğinde bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Ne yapacaklarını şaşıran karı koca, itfaiye ekiplerine haber verdi. Aile, ekipler gelene kadar odayı saran alevlere kendileri müdahale etmek istedi. İtfaiye ekiplerinin zamanında olay yerine gelmesi ile alevler büyümeden söndürülürken, yangını kendi imkanları ile söndürmek isteyen çift dumandan etkilendi. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen aileye müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Çıkan yangında korkulan olmazken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber