Gizemli yangında Aktaş ailesinin evindeki eşyalar bu kez kül oldu

Ankara'nın GÖLBAŞI ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bir binanın üst katında oturan Aktaş ailesinin evinde çeşitli aralıklarla esrarengiz şekilde çıkan yangın, bu kez tüm eşyaları kül etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Şubat 2013 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gizemli yangında Aktaş ailesinin evindeki eşyalar bu kez kül oldu

çeşitil aralıklarla çıkan 10 ayrı yangın, ailede paniğe neden oldu.

Son çıkan esrarengiz yangında ailenin yatak odasındaki tüm eşyalar yanarken, alevler giriş bölümüne de sıçradı. İtfaiye ekipleri söndürmek için camı kırarak müdahelede bulundu. 4 çocuklu Aktaş ailesinin 11 yaşındaki kızları İleyda Nur Aktaş'ın bulunduğu yerde çıkan yangın, bu kez evi kül haline getirdi. Evde Ocak ayında başlayan esrarengiz yangınlar bugüne kadar devam etti. Anne Bediha Aktaş, esrarengiz yangınların önüne geçmekte çareskiz kaldıklarını, Kaymakam ve Belediyeden destek istediklerini belirtirken, şunları söyledi:

"Evde hep beraber oturuyorduk. Yatak odasında birden patlama gibi bir ses geldi. Bir anda her taraf yanmaya başladı. Çocuğum İleyda'da yine evdeydi. Diğer çocuklarımla birlikte hemen ikiz çocuklarımı tutarak dışarı çıkardım. Bu sorunumuza bir türlü çözüm bulamadık. Can kaybımızın olmaması bizim tesellimiz oldu. Ne yapacağımızı şaşırdık. Yardım istiyoruz".

Ailenin reisi Kemal Aktaş ise bir süre önce çıkan esrarengiz yangınlar sonrası yaptığı açıklamada, evde nöbetleşe bekleyip, uyumamaya çalıştıklarını belirtmişti. Aktaş, "kızımız İleyda'yı yalnız bırakmıyoruz. Yalnız kaldığında mutlaka yangın çıkıyor. Endişe içinde, korkarak bekliyoruz" demişti.

İtfaiye raporu bekleniyor

Esrarengiz yangını Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri söndürürken, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olay yerini incelemede bulundu. İtfaiye raporuna göre işlem yapılacak olan yangının neden çıktığı merak ediliyor.

Aktaş ailesinin hiç uyku uyumadığını belirten akrabaları, bir yangın çıkması halinde söndürülmediği takdirde binanın yanabileceğini belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber