AK Parti Milletvekillerinden ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Kayseri Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğini ve acil servisi ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti Milletvekillerinden ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kayseri Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan'ı ve hastanenin acil servisinde yatan hastaları ziyaret etti.

Genel Sekreter Ahmet Gödekmerdan'ı ziyaret eden milletvekilleri, hastanenin eksikleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gödekmerdan, bazı bölümlere acil doktor takviyesi gerektiğini belirtirken, konu hakkında hazırladığı dosyayı milletvekillerine iletti. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, acil olan bölümlere en kıza zamanda gerekli doktorların temini için Sağlık Bakanı ile görüşeceğini ifade etti.

Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil muayene servisini, ardından da acil travma servisini ziyaret ederek hastaların durumları hakkında bilgi aldı. Milletvekilleri, dün akşamki rüzgar nedeniyle sobadan zehirlenerek acil servise getirilen aileyi de ziyaret ederek, bu gibi havalarda sobaya dikkat etmeleri ve yatarken sobaya kömür atmamaları gerektiği konusunda aileyi uyardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber