Aşağı Çöplü Derneği mülki yer aldı

Merkezi İstanbul Güngören'de bulunan Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin mülki dernek yeri aldığı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aşağı Çöplü Derneği mülki yer aldı

Dernek Başkanı Mustafa Sağlık, uzun zamandan beri dernek yeri alma fikirlerinin olduğunu fakat gerçekleştirmekte geç kalındığını hatırlattı. Sağlık, "Bundan kısa süre önce yeniden yer alma fikrini ortaya attık ve üyelerimizden de olumlu yaklaşım olunca heyecanlandık. Üyelerimizden ve Avrupa'daki köylülerimizden yardım talebinde bulunduk. Sağ olsunlar gerekli yardımı yaptılar. Ayrıca Besnili İş Adamları Derneği Başkanı Metin Kütük ve 2. Başkan Mehmet Balta'ya yaptığı yardımlardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şimdiki dernek yerimize yakın bir yer bulduk ve bedelini vererek tapu işlemlerini gerçekleştirdik" dedi.

Hedeflerinin ileriki yıllarda İstanbul'da Aşağı Çöplü Köyü Kültür Merkezi kurmak olduğunu vurgulayan Sağlık, "Temennimiz kirada olan Besnili Sivil Toplum Kuruluşları da kısa sürede mülki yer alma girişiminde bulunurlar. Üyelerimizle birlikte aldığımız karar doğrultusunda derneğimiz kapanmadığı müddetçe bu mülk derneğin olacaktır. Olası ihtimalle kapanışımız olursa yerimiz Aşağı Çöplü Köyü Muhtarlığına devredilecektir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber