Iğdır'a yolcu götüren otobüse Ordu'da taşlı saldırı

Samsun’dan Iğdır’a yolcu götüren yolcu otobüsüne, Ordu’da taşlı saldırı gerçekleştirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2013 23:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Iğdır'a yolcu götüren otobüse Ordu'da taşlı saldırı

Edinilen bilgilere göre, Samsun’dan hareket eden 34 UMM 04 plakalı yolcu otobüsü, Ordu otogardan yolcu aldıktan sonra Giresun istikametine seyir halindeyken, Durugöl mahallesinde kimliği belirlenemeyen üç kişi tarafından, bilinmeyen nedenle taşlı saldırıya uğradı.

Olayda yaralanan olmazken otobüsün camları kırıldı. Yolcular saldırıda büyük panik yaşarken, yolcular otobüsün kaza yaptığını düşündüklerini belirttiler.

Otobüs şoförü Türküz Kulu, aracı taşlayan kişilerin sevinç çığlığı atarak uzaklaştıklarını söyleyerek şöyle konuştu: “Araçta 46 yolcu vardı. Araba doluydu. En son Ordu otogardan 7 kişi aldık. Yolumuza devam ederken seyir halindeyken, sesler geldi. Otobüsü taşlamışlar. Camlarımız kırıldı. Polisleri çağırdık. Üç tane gençtiler. Araca üç tane taş isabet etti. Taşın ikisi aracın içerisine bir tanesi de yere düşmüştü. Mermer parçasıydı. Yolcularımızdan yaralanan olmadı. Üzücü bir olay. Bizim kimseyle işimiz yok. Türkiye genelinde tanınmış bir firmayız. Bizim kin güdülecek bir şeyimiz yok. Her zaman yardımsever olmuşuz. Nasıl oldu ben de bir şey diyemiyorum. Camı kırdıktan sonra sevinç çığlıkları atıp kaçtılar” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber