Baba ile oğluna saldırı güvenlik kamerasında

Ordu'da inşaat işleriyle uğraşan 51 yaşındaki Ruhi Tiryaki ile 28 yaşındaki oğlu Umur Tiryaki, işyerine gelen 5 kişi tarafından dövüldüklerini öne sürerek, işyeri güvenlik kamerasındaki görüntülerle polise giderek şikayetçi oldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Şubat 2013 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Baba ile oğluna saldırı güvenlik kamerasında

Ordu'da inşaat işleriyle uğraşan 51 yaşındaki Ruhi Tiryaki ile 28 yaşındaki oğlu Umur Tiryaki, işyerine gelen 5 kişi tarafından dövüldüklerini öne sürerek, işyeri güvenlik kamerasındaki görüntülerle polise giderek şikayetçi oldu.

Olay Merkeze bağlı Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ruhi Tiryaki, Bayadı Köyü'nde bulunan fındık bahçesine bir elektrik firması tarafından direk dikilmesi için çalışma yapıldığını gördü. Bunun üzerine telefonla firma yetkililerine ulaşarak kendi izni dışında böyle bir çalışma yapılamayacağını ancak kamulaştırma yaptıktan sonra çalışma yapabileceklerini anlattı. Bunun üzerine ismini bilmediği bir firma yöneticisi Ruhi Tiryaki'nin işyerine giderek oğlu Umur Tiryaki ile tartıştı. Ruhi Tiryaki, oğlunun kendisini arayarak yardım istemesi üzerine işyerine gitti.

ARAÇTAN İNEN 4 KİŞİ SALDIRDI

Firma yetkilisi ile çıkan tartışma büyüyünce iddiaya göre dışarıda bekleyen araçtan inen 4 kişi, içeri girerek baba oğula saldırdı. Kavga sırasında işyerinin camı kırılırken, üst katta oturan Gülcan Tiryaki yardıma koştu. Eşi ve oğlunun dövüldüğünü gören Gülcan Tiryaki'nin bağırarak çevreden yardım istemesi üzerine saldırganlar kaçtı. Ancak işyeri güvenlik kameraları saldırı anını anbean görüntüledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Ruhi Tiryaki, saldırının kendisine ait bahçeye elektrik direği dikmek için çukur açan elektrik firmasını uyarmasından kaynaklandığını belirterek, saldırganların tespit edilip yakalanması için güvenlik kamerası görüntüleri ile karakola gidip, şikayetçi oldu. Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber