Ormanda mahsur kalan 2 kişi İstanbul Emniyeti'ni alarma geçirdi

Belgrat Ormanı'nda otomobille gezintiye çıkan Meltem G.ile Furkan Türk Dönmez bir süre sonra araçlarının çamura saplanması sonucu ormanda mahsur kaldı.2 kişiyi bulmak için İstanbul Emniyeti ile Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alarma geçti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Şubat 2013 00:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ormanda mahsur kalan 2 kişi İstanbul Emniyeti'ni alarma geçirdi

Belgrat Ormanı'nda araçlarıyla gezintiye çıkan Meltem G. (32) ve Furkan Türk Dönmez (25) saat 17.00 sıralarında otomobilin çamura batması nedeniyle ormanda mahsur kaldı. Bunun üzerine Meltem G. ile Dönmez 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi. 2 kişinin bulundukları yer cep telefonuyla konuşularak tespit edilmeye çalışıldı. Şahıslara polis ve orman muhafaza ekipleri ulaşmak için yoğun çaba harcadı. Dönmez ile Meltem G.'ye İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 4 saat sonra Eyüp Belediyesi piknik alanı civarında ulaşıldı. Furkan Türk Dönmez ve Meltem G. ifadeleri alınmak üzere Eyüp Göktürk Polis Merkezi'ne götürüldü. Şahıslar polise verdikleri ifadenin ardından ticari taksiye binerek polis merkezinden ayrıldı.

YER TESPİTİ İÇİN ATEŞ DAHİ YAKMIŞLAR

4 saat boyunca ormanda mahsur kalan 2 kişinin yerlerinin biran evvel tespit edilebilmesi için ateş dahi yaktıkları belirtildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇAPKIN BİLGİLENDİRİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın arama çalışmalarıyla ilgili görevli polis memurlarından sürekli bilgi aldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber