Kars'ta öğrenciler tablet bilgisayarlarla donatıldı

Fatih Projesi ‘Fırsatları Araştırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi’ kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı Kars Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2013 09:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars'ta öğrenciler tablet bilgisayarlarla donatıldı

Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde düzenlenen törende Tablet bilgisayarlar hakkında Vali Eyüp Tepe’ye İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, bilgiler verdi. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Tepe ve beraberindekiler, öğrencilere tablet bilgisayarlarını verdiler. Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde öğretmenlerle de bir süre sohbet eden Vali Tepe ve beraberindekiler Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi’ne geçerek, burada da öğrencilere tablet bilgisayarlarını dağıttı.

Kars Valisi Eyüp Tepe, bilgisayarların sınıflarda bulunan akıllı tahtalar ile de uyumlu olduğunu söyledi.

Vali Tepe, “Tablet bilgisayar sizlere eğitim açısından çok önemli destek sağlayacak. bilgisayarların bir eğlence aracı olmadığını, sizlere çağın gerektirdiği bilgiye en kısa zamanda ve kolayca ulaşmalarını sağlayacağının bilincinde olmanız sizleri başarıya daha da yaklaştıracaktır” dedi.

Kars Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde yapılan tablet bilgisayar dağıtımına Vali Eyüp Tepe ve Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Milli Eğitim Şube Müdürü Emre Bayramoğlu katıldı. Kars’ta 106 adet Fen Lisesi, 43 adet Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ve 163 adet Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 312 adet bilgisayar dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber