Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir'in Gaziantep ziyareti

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait bazı tesislerde incelemelerde bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2013 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir'in Gaziantep ziyareti

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait bazı tesislerde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyaret kapsamında kente gelen 25 kişilik heyeti Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci ve genel sekreter yardımcıları Settar Çanlıoğlu ile Cengiz Ağar karşıladı. Yetkinşekerci, ziyarette, heyete belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi, kentin son yıllarda kültür ve turizmde yakaladığı başarıyı anlattı.

Belediye olarak şehrin binlerce yıllık geçmişi olan tarihini gün yüzüne çıkarttıklarını aktaran Yetkinşekerci, "Bunun yanı sıra Gaziantep son yıllarda yapılan çalışmalarla adeta bir müzeler kenti oldu. Bu kültür çalışmaları ile kentimiz gerek yurt içinde gerekse yurt dışında isminden söz ettirmeyi başardı." ifadelerini kullandı.

Akdemir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gaziantep'in son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir kent olduğunu ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin "Hafriyat Atıklarının Geri Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyen Akdemir, belediyenin kentte kattığı çok önemli projeleri olduğunu dile getirdi.

Ziyarette ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım

"Hafriyat Atıklarının Geri Dönüşüm" projesi ile ilgili sunum yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber