Ankara, Etimesgut, ilçe MEM'de ilginç olaylar yaşanıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Kasım 2005 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KOMPLOMU GERÇEKMİ

Bir süredir Ankara'nın Güzide İlçesi Etimesgut'ta ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ilginç gelişmeler yaşanmakta.

2005-2006 Eğitim öğretim yılının başlaması öncesinde kitap dağıtımı, dağıtılan kitapların poşetleme ihale işi İlçe Milli Eğitim çalışanları tarafından yapılması ve bu iş ve işlemlerde ortaya çıkan rant paylaşımı şimdi bir arbedeye dönüştü.

Alınan bilgi ve duyumlara göre bir süredir gizliden gizliye devam eden bu rant kavgası bi trajediye dönüştü. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan bir Şube Müdürü aynı binada gece bekcisi olarak görev yapan bir hizmetlinin kız çocuğuna cinsel taciz iddiası ile geçen hafta açığa alındı ve bu hafta sonuda tutuklanarak cezaevine kondu.

Bu ilginç gelişmelerin yaşandığı ilçede ise gerginlik had safhada. Şube Müdürünün gerek yaşı gerekse yaşam tarzı ,yapısı bu eylem ve tacizin olabileceği yönünde kuşkuları azaltırken bir süre önce kendi bölüm şefi ve çalışan memuru ile aralarında oluşan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü'nünde seyirci kaldığı rant kavgası, sürtüşmenin sonucu ortaya çıktığı tahmin edilen bu gelişmelerin bir an önce açıklığa kavuşturulması varsa böyle bir oluşumun ilgilinin cezalandırılması eğer komplo ise de komployu kuran rant paylaşımcılarının daha şiddetli olarak cezalandırılması ve bir eğitimcinin üstüne üstlük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü sıfatını almış bir öğretmenin yaptığı yada yaptığı öne sürülen cinsel tacizin bir an önce aydınlığa kavuşturulmasını bekliyoruz.

"Haber Gönder" yoluyla yazan: sakinim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber