Kale direğini kendi yapan 'kaynakçı' teknik direktör

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde, Suşehri Belediyespor'un teknik direktörlüğüne getirilen 57 yaşındaki Ekrem Erdoğdu, kaynak atölyesinde idman sahası için kendi elleriyle kale direği yapmaya başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kale direğini kendi yapan 'kaynakçı' teknik direktör

Sivas 1'inci Amatör Fubol Ligi'nde mücadele eden Suşehri Belediyespor'un Teknik Direktörlüğü görevine kısa bir süre önce Ekrem Erdoğdu getirildi. Takımın ligde başarılı olması ve deplasmanlı lig ve 3'üncü lige yükselmesi hedefiyle göreve başlayan Erdoğdu ilk iş olarak antrenman malzemelerine el attı. Aslen Trabzon'lu olan, inşaat ustası babasının yanında Almanya'da büyüyen ve orada bulunduğu dönemde 2'nci Lig takımı Stutgart Kikers'de futbol oynayan Erdoğdu, aynı zamanda babasının da çalıştığı asansör şirketinde elektrik teknisyenliği yaptı. Orada çalıştığı dönemde kaynak ve benzeri işleri de öğrenen Erdoğdu, futbol hayatına yardımcı antrenör olarak devam etti.

Daha önce Giray Bulak ile Denizlispor'da, Jurgen Sundderman ile de Trabzonspor'da yardımcı antrenör olarak çalışan Erdoğdu, ardından çeşitli takımlarda teknik direktör olarak görev aldı. Son olarak Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde yer alan Bolu Geredespor'u çalıştıran Erdoğdu, Suşehri Belediyespor'a transferinden sonra ilk icraatı ile dikkat çekti. Erdoğdu, belediyenin atölyesine geçerek eski boru ve metalleri kaynak makinesi kullanarak kale direği yaptı. Antrenman sahasında kullanacağı kale direklerini bizzat kendisi yapan Teknik Direktör Erdoğdu, şöyle dedi:

"Suşehri Belediyespor olarak istenen hedeflere ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda Suşehri Belediyesi kademesinde kale yapım işine bizzat kendim yardım ediyorum. Suşehri'nde futbol olayına gerçek katkıda bulunmak için çalışacağız. Sahada yapacağımız çalışmalar için de kale direkleri yapıyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber