Yozgat'ta babanın 7 aylık kızına şiddet uyguladığı iddiası

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Akdağmadeni ilçesine bağlı Dayılı köyünde, babası tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen 7 aylık kız bebeğe sahip çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yozgat'ta babanın 7 aylık kızına şiddet uyguladığı iddiası

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Akdağmadeni ilçesine bağlı Dayılı köyünde, babası tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen 7 aylık kız bebeğe sahip çıktı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğin Yozgat Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğünü, hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Tedavisi bittikten sonra bebeği misafir edeceklerini belirten Akyüz,

"Bebeğin annesi, tedavi sürecinden sonra annesinin evine gideceğini söyledi. Annesinin maddi durumu iyi değil, onlara destekte bulunacağız. Bebek ve annesi hastanede emniyet güçlerince korunuyor. Aileye başka bir ile nakledebileceğimizi ya da Yozgat'taki kadın koruma evlerinde misafir edebileceğimizi de illettik" dedi.

Akyüz, bebeğin tedavisi bittiğinde uzmanların aileyle tekrar görüşeceğini ve taleplerine göre yardım yapılacağını kaydetti.

-Olay-

İddiaya göre, baba O.G'nin (27) ağlamasına sinirlendiği için kucağına alıp fırlattığı 7 aylık kızı A.G, başını duvara çarparak yaralanmış, kaldırıldığı Yozgat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Kızını hastaneye getiren O.G, eşi M.G'nin şikayeti üzerine gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber