Engelliler Başbakan'la yemek yiyebilmek için yarıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2005 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'nca düzenlenen engelliler bilgi yarışmasında, yarışmacılar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la yemek yiyebilmek için kıyasıya yarıştı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından parti binasında engeli vatandaşlara yönelik bilgi yarışması düzenlendi. Çeşitli engelli dernek üyelerinin katıldığı ve Özürlüler Kanunu ile ilgili soruların yer aldığı yarışmada, yarışmacılar soruların çoğuna doğru cevap verdi. Jüri üyeliğini milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Ahmet Faruk Ünsal ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Aydın ile 2. Başkan İclal Aydın'ın yaptığı yarışmalarda toplam 15 soru soruldu. Yarışmacılara çeşitli ödüller verilirken, birinci olarak engelliler bölge yarışlarına katılmaya hak kazanan Mehmet Tunç, Erdal Ayaz ve Havva Yılmaz'dan oluşan ekibin Türkiye birincisi olması halinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da bulunacağı yemekli toplantıya katılacağı öğrenildi.

AK Parti İl 2. Başkanı İclal Aydın, "Düzenlenen bilgi yarışmalarında dereceye giren yarışmacılar, il birincisi olacak. İl birincileri bölge birinciliği için yarışacak. Üçüncü etap da Türkiye birinciliği için yapılacak. Üçüncü etabın sonunda Türkiye birincisi olan grup, Başbakan Erdoğan'la akşam yemeğinde bir araya gelme hakkı kazanacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber