5 günlük haritalı hava tahmini

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 günlük haritalı hava tahmini

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre: Sabah ve öğle saatlerinde Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarının, akşam ve gece saatlerinde Marmara geneli ile İzmir, Aydın, Manisa, Kütahya, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, iç ve doğu kesimlerde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, Marmara'da 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu kesimlerde sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber