Bodrum'da yangın çıkınca tüm bina boşaltıldı

Sivas'ta bir apartman dairesinin bodrum katında bugün çıkan yangın nedeniyle, daireler duman içinde kaldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bodrum'da yangın çıkınca tüm bina boşaltıldı

Sivas'ta bir apartman dairesinin bodrum katında bugün çıkan yangın nedeniyle, daireler duman içinde kaldı. Duman nedeniyle zor anlar yaşayan apartman sakinlerini itfaiye ekipleri güçlükle dışarı çıkardı.

Kent merkezinde Eski Belediye Sokak'ta bulunan Yozgat Apartmanının bodrum katında yangın çıktı. Binanın bodrumunda bulunan plastik malzemelerin bu sabah kimliği belirsiz kişilerce yakılması sonucu başlayan yangında, 5 katlı biradaki daireleri duman kapladı. Duman merdiven boşluğunu tamamen kaplayınca apartmanda bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce yangına müdahale etti. Daha sonra oksijen maskesi takan ekipler, apartman içindeki dairelerde bulunan çoğu üniversite öğrencisi olan birçok kişiyi dışarı çıkardı.

Korku dolu anlar yaşayan ve yangına uykuda yakalanan öğrenciler ise, "Biz uyuyorduk. Zili çalarak arkadaşlar bizi uyandırdı. Kapıyı açmamız ile birlikte içeri yoğun bir duman girdi. Balkonlara kaçtık. İtfaiye ekipleri geldi. Bizi kurtardı. Duman nedeniyle göz gözü görmüyordu. Çok korktuk" dediler.

Apartmandan çıkarılan bir çok öğrencinin el ve yüzlerinde is nedeniyle karardı. Yangının söndürülmesinin ardından apartman sakinleri tekrar evlerine döndü. Bu arada dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine arkadaşları tarafından ayran dağıtıldı. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber