Otel inşaatlarından 500 bin liralık malzeme çaldılar

ANTALYA'da kış sezonunda tadilata giren ya da yeni bina yaptıran otellerden malzeme çalan şebekenin 13 üyesi, 2 aylık takiple yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otel inşaatlarından 500 bin liralık malzeme çaldılar

Şüphelilerin, yaklaşık 500 bin liralık malzeme çaldığı ortaya çıktı.

Özellikle Manavgat ve çevresindeki otellerden gerçekleştirilen hırsızlarla ilgili birçok şikayet alan Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, 2 ay önce bölgede teknik ve fiziki takip başlattı. Şebekenin elemanı olduğu belirlenen Abdullah Y. ve Ahmet D., bir otel inşaatından malzeme çalarken yakalandı. İki şüphelinin ifadeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren emniyet görevlileri, şebeke üyelerine yönelik operasyon düzenledi.

Şebeke üyelerinin ev ve işyerlerine yapılan baskınlarda, örgüt lideri olduğu ileri sürülen Ecevit S. ile birlikte Ş.S., S.T., M.E., H.Y., M.Ç., E.T., E.Ç., A.C., A.U. ve M.Y. yakalandı. Şüphelilerin özellikle binanın dış kısmına asılan ve değeri 35 bin lirayı bulan teleskobik iskeleleri çaldığı, bunun dışında inşaat halindeki binalardan değerli olabilecek her türlü malzemeyi sökerek aldıkları belirlendi. Şebeke üyelerinin, otel inşaatlarından yaklaşık 500 bin liralık malzeme çaldığı belirlendi.

13 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber