43 yıllık esarete kaymakam son verdi

Adana’da 40 günlükken geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle koltuk değneklerine mahkum olarak yaşayan 43 yaşındaki Bayram Yılmaz’a Çukurova Kaymakamı Abdülhamit Erguvan akülü araç hediye etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
43 yıllık esarete kaymakam son verdi

40 günlükken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden koltuk değneklerine mahkum olarak yaşayan Bayram Yılmaz'ın imdadına Çukurova kaymakamı Abdülhamit Erguvan yetişti. Kaymakam Erguvan tarafından akülü engelli aracı hediye edilen Yılmaz, “Aracımın geleceği gün heyecandan sabah kadar hiç uyumadım. Artık ablam olmadan çıkıp dolaşabileceğim. Koltuk değnekleriyle yorulup düşmeyeceğim. Artık 43 yıllık esaretim sona eriyor. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son yıllarda devletin engellilere yönelik ciddi bir iyileştirme içerisin de olduğunu vurgulayan Çukurova Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, “İyileştirme iş ve istihdamda kolaylıkların yanı sıra kamu binaları ve araçlarda da tadilatlar yapılıyor. Sosyal devlet olmanın yanı sıra dinimizin de bunu emrettiğini unutmamak gerekiyor. 'Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır'. Bunun için engellilerimizi unutmamalı ve kendilerine elimizden geldiğince yardım etmeliyiz” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber