Gökçek, bir dönem daha isteyip, projelerini sıraladı/ Video

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın hazırlayıp sunduğu "Ankara'nın Gündemi" programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek soruları cevapladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"BİR DÖNEM DAHA HİZMET ETMEK İSTERİM"

Başkan Gökçek, belediye seçimlerine ilişkin, "Daha Başbakanımızla adaylıkla ilgili görüşmedik. Allah, hayırlısı ise bana adaylığı, seçilmeyi, bu makama gelmeyi nasip etsin. Değilse nasip etmesin. Bütün duam bu. Eğer Allah nasip ederse bir dönem daha hizmet etmek isterim" şeklinde konuştu.

BAŞKENTE MEGA PROJELER

Ankara'ya yapılmış en büyük yatırımın hayvanat bahçesi ve Tema Park olduğunu vurgulayan Gökçek, "Atatürk Orman Çiftliği'nde 2 milyon 100 bin metrekarelik bir alan teslim aldık. Bu bölümün üzerinde müthiş bir park yapıyoruz. İddia ediyorum Avrupa'daki Amerika'daki Disneylandlarla boy ölçüşecek ve onlardan daha iyi olacak. Bu yıl içerisinde de Ankaralılara açacağız. Biz yaptığımız parktan para kazanmayı düşünmüyoruz. Ankara kazansın diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Gökçek, şunları kaydetti:

"Akyurt fuar alanı bu yıl içerisinde bitecek. Gölbaşı'nda oto galerilerini yapıyoruz. İnanç ve Tarih Müzesi'nin yapımına başlayacağız. Seçime kadar 2 tane teleferiği bitirmeye çalışacağız. Ankara'nın 40 değişik yerine saat kulesi yapılacak. Toplam olarak yapacağımız alt-üst geçit sayısı ise 45 olacak. Kentsel dönüşümler devam edecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber