Yüksekova'daki kapkaç olayı kamerada

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kapkaç olayları artıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2013 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yüksekova'daki kapkaç olayı kamerada

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kapkaç olayları artıyor. Son olarak akşam saatlerinde bir kadının çantası gasp edilirken, ilçede birkaç gün önce yaşanan bir kapkaç olayı da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yüksekova'da son zamanlarda artan kapkaç ve gasp olaylarına her gün bir yenisi eklenirken, dün akşam saat 19.00 sıralarında ilçenin Özgürlük Meydanı Caddesi'nden oturduğu binaya doğru giden Rize nüfusuna kayıtlı 58 yaşındaki Safire Bir, apartman girişinde bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırganın çantasını gasp etmeye çalışması sırasında yere yığılan Bir, kafasından hafif yaralandı. İçerisinde bir miktar para, nüfus cüzdanları ve banka kartları bulunan çantayı gasp eden saldırgan olay yerinden kaçarken, Safire Bir'in çığlıklarını duyan bina sakinleri ve çevredeki vatandaşlar yaralı kadını Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Safire Bir'in ilçede görevli bir kadın öğretmenin annesi olduğu öğrenildi.

İlçede son zamanlarda artan kapkaç olaylarından biri ise şehir merkezindeki bir binanın güvenlik kamerasına takıldı. Görüntülerde bir saldırgan, binanın zemin katında asansör bekleyen bir kadın öğretmene arkadan yaklaşıp çantasını gasp etmeye çalışıyor. Saldırgan, öğretmenin direnmesi ve bağırması üzerine amacına ulaşamadan kaçıyor.

Polis, görüntülerde yüzü açıkça görülen kapkaççının yakalanması için çalışma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber