2 Mart 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 00:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir ve Bigadiç'te toplu açılış törenleri ile AK Parti il teşkilatının yemeğine katılacak.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek.

- Kılıçdaroğlu, daha sonra İzmir Fuar alanı inşaatı temel atma töreni ile Karabağlar Belediyesi'nin toplu açılış törenlerine katılacak.

3- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Anıtkabir'i ziyaret edecek.

4- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nca düzenlenen Bursa Teşkilat İçi Eğitim Programı'na katılacak.

- Arınç, Bosna Hersek Fahri Konsolosluğu'nun 1 Mart Bağımsızlık Günü dolayısıyla düzenlediği resepsiyona iştirak edecek.

5- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Belediye Başkanları Buluşması ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

6- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Suudi Arabistan'da.

- Çağlayan, Türkiye-Suudi Arabistan Cidde İş Forumu'nda konuşacak.

- İslam Kalkınma Bankası (İKB) Başkanı Dr. Ahmad Mohamed Ali Al Madani ile görüşecek Çağlayan, ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti İle İslam Kalkınma Bankası Grubu Arasında Türkiye ve İKB Üye Ülkeleri Arasındaki Ticaret ve Yatırımların Teşviki İçin İşbirliğine Dair Mutabakat Muhtırası''nı imzalayacak.

- İmza töreninin ardından yatırımcılar ve iş adamlarıyla bir araya gelecek Çağlayan, daha sonra Riyad'a hareket edecek.

7- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır'da mevkidaşı Muhammed Kamil Amr ve Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ile görüşecek.

8- HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası İstanbul 8 No'lu Şube'nin 1. olağan genel kuruluna katılacak.

9- Atletizm

- 32. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası İsveç'te devam ediyor.

- Türk Milli Takımı'ndan Dudu Karakaya bayanlar 3000 metre, Aksel Gürcan bayanlar 60 metre, İlham Tanui Özbilen ise 1500 metre elemelerinde mücadele edecek.

- Milli atletler Polat Kemboi Arıkan ve Halil Akkaş 3000 metrede final, Yavuz Can 400 metrede yarı final koşacak.

10- Spor Toto Süper Lig'de 3, PTT 1. Lig'de 2 ve Spor Toto 3. Lig'de tek karşılaşma oynanacak.

- Süper Lig'de Galatasaray, Eksişehirspor'a konuk olurken, Akhisar Belediyespor, Sanica Boru Elazığspor'u, Orduspor da Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber