Gençlerin kar çılgınlığı

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde bir grup genç, soğuk havaya aldırış etmeden çıplak kar banyosu yapıp Peri Çayı'nın soğuk sularına girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gençlerin kar çılgınlığı

Son 3-4 yıldır düzenli bir şekilde soğuk havaya aldırış etmeden kar banyosu yapıp kendilerini Peri Çayı'nın soğuk sularına bırakan gençler, bu yıl da aynı çılgınlığı tekrarladı. Soğuk havaya aldırış etmeden iç çamaşırlarıyla kar banyosu yaptıktan sonra kendilerini Peri Çayı'nın buz gibi soğuk suyuna bırakan Burhan Şavkın, Bülent Kısak ve İsmail Hakkı Yoldaş, her haftada en az bir defa kar banyosu yaparak soğuk suya girdiklerini anlattı.

Bülent Kısak, "Kar, buz, soğuk su benim için fark etmiyor. Bizim yaptığımız insanlara tuhaf gelebilir ama bunu yaptıktan sonra daha dinç oluyoruz. Kendimi daha iyi hissediyorum" dedi.

Çıplak bir şekilde kar üstünde oyunlar oynayıp şakalaşan gençler, herkesi kış mevsiminin tadını çıkarmaya davet ederek, "Aslında bizim yaptığımız sağlık için çok iyi, bizi dinç tutuyor. Bunu yaparken zevk alıyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber