Öğretmenlere veda yemeği

Simav Anadolu Kız Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından, norm kadro fazlalığı nedeniyle başka okul ve kurumlara tayini çıkan 4 öğretmen ve bir hizmetli için veda yemeği düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenlere veda yemeği

Simav Eynal Kaplıcaları Restoranda düzenlenen veda yemeğinde okul müdürü Yaşar Kaan Ulu, tayini çıkan Giyim Teknolojisi öğretmeni Bilge Sapmaz, Ana Sınıfı Öğretmeni Zeliha Uzun, Meslek Dersi Öğretmeni Gülsemin Karagöz, Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Kuzucuk, hizmetli Yakup Mutlu'ya kuruma katkılarından dolayı plaket takdim ederek onurlandırdı.

Meslektaşlarıyla okulun hizmetlisine yeni görevlerinde başarılar temennisinde bulunan Okul müdürü Yaşar Kaan Ulu, “Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Günün anısına çam sakızı çoban armağanı birer plaket takdim ediyorum. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda yemeğine okul yönetiminin yanı sıra okulda görev yapan öğretmen ve yardımcı personelin tamamı katılarak destek verdi. Tayini çıkan öğretmenler ile hizmetli yaptıkları kısa konuşmalarda çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Nurullah Sert, “Uzun süredir birlikte olduğumuz arkadaşlarımızın norm kadro fazlalığı yüzünden başka yerlere tayin edilmeleri bizi çok üzdü. Bu arkadaşlarımızın hepsi de yerleri zor doldurulacak mesleklerinde kendini kanıtlamış kişilerden oluşuyor. En büyük tesellimiz arkadaşlarımızın tayinlerinin ilçe içerisindeki okullarla resmi kurumlara çıkmış olması. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Veda yemeğinde duygusal anlar yaşayan öğretmenler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber