Bartın Belediyesi yeni projesini tanıttı

Bartın Belediyesi, büyük bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 22:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bartın Belediyesi yeni projesini tanıttı

Bartın Belediyesi, büyük bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bartın Belediyesi tarafından Yalı Mevkii'nde bulunan eski terminal alanına, Osmanlı Mimarisi örneklerinden tarihi Taşhan mimarisine uygun şekilde yapılması planlanan İş merkezi için başlatılan proje çalışmaları tamamlandığı belirtildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bartın Belediye Başkan'ı Cemal Akın, İş merkezi için başlattıkları proje çalışmalarının tamamlandığını ve projeyi 11 Mart 2013 tarihinde yapılacak ihale kapsamında hayata geçireceklerini söyledi.

İŞ MERKEZİ TARİHİ TAŞHAN MİMARİSİNE UYGUN YAPILACAK

Açıklamasında, İş Merkezi'nin Tarihi Taşhan Mimarisine uygun şekilde projelendirildiğini ifade eden Başkan Akın "Göreve başladığımız günden beri kararlılıkla gerçekleştirdiğimiz karanlık noktaları aydınlatıp atıl vaziyetteki yerleri güzelleştiren projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu defada yine atıl haldeki eski terminal alanını Osmanlı mimarisi örneklerinden tarihi Taşhan mimarisiyle inşa edilmiş modern bir İş Merkezi olarak kentimize kazandırmayı amaçlıyoruz. Belediye olarak bir süre önce çalışmalarını tamamladığımız bu projemizi hayata geçirmek için ihale hazırlıklarına başladık" dedi.

ESKİ TERMİNAL ALANI ŞEHRİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

İş Merkezi'nin hazırlanan proje doğrultusunda 11 ayda tamamlanmasının planlandığını belirten Başkan Akın, " 11 Mart 2013 tarihinde gerçekleşecek ihale sonrasında yapımına başlanacak bu İş Merkezi'miz, 5100 M2 kullanım alanı olan, bodrum, zemin kat ve 2 normal kattan oluşan, içi avlulu bir ticari yapı şeklinde olacak. Birinci katında iç avluya ve yola bakan dükkanlar olacak. İhale kapsamında 11 ayda tamamlanmasını planladığımız bu yapı aynı zamanda içerdiği nikah salonu ve çok amaçlı salonu ile birlikte sadece iş merkezi olarak değil sosyal etkinliklere ve çalışmalara da hizmet vererek her kesimden insanımıza hitap edecek bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber