3 Mart 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 00:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de sivil toplum temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek, Edremit'te ve Bandırma'da toplu açılış törenlerine katılacak, halka hitap edecek.

- BAGFAŞ-Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ'yi ziyaret edecek Erdoğan, yeni kimyevi gübre fabrikaları kompleksinin temel atma törenine katılacak.

- Başbakan Erdoğan'a, temaslarında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik edecek.

2- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nca düzenlenen Bursa Teşkilat İçi Eğitim Programı'na katılacak.

- Arınç, Bursa Girişimci İşadamları Derneği'nce (BUGİAD) düzenlenen 2012 yılı iş, bürokrasi, eğitim ve spor ödül törenine iştirak edecek.

3- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Büyük Kale Otel'de kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek, aynı otelde basın toplantısı yapacak.

4- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye-Suudi Arabistan Riyad İş Forumu'nda konuşacak, yatırımcılarla bir araya gelecek.

5- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve Savunma Bakanı Abdülfettah Sisi ile görüşecek.

6- Tunus'ta yeni hükümetin kuruluşuyla ilgili gelişmeler takip edilecek.

7- Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek.

- Ligde ayrıca Medical Park Antalyaspor-Gaziantepspor, Kayserispor-Mersin İdmanyurdu ile Bursaspor-Sivasspor maçları yapılacak.

8- 32. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası İsveç'te sona eriyor.

- Türk Milli Takımı'ndan Dudu Karakaya bayanlar 3000 metre, İlham Tanui Özbilen ise 1500 metre finalinde mücadele edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber