Kuyumcunun gözleri önünde bilezikleri çaldılar

Batman'da bir kuyumcuya giren 2 kişiden biri işyeri sahibini oyalarken, diğeri baktığı bileziklerden ikisini gizlice cebine koydu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Mart 2013 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuyumcunun gözleri önünde bilezikleri çaldılar

İkinci Cadde üzerindeki Acetler Kuyumcular Pasajı'ndaki Mahsum Doğruer'in işyerinde 13 gün önce meydana gelen ve olayda, dükkana giren 2 kişi bilezik almak istediklerini söyledi. 2 kişiden biri kuyumcuyla konuşarak vitrindeki 2 bileziği istedi. Bakarak incelediği 2 bileziği yanındaki arkadaşına veren kişi, vitrindeki diğer bileziklere de bakmak istediğini söyedi. Bu arada diğer kişi, 2 bileziği cebine koydu. Tüm bu gelişmeler işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

'POLİS TANIYORUZ DEDİ AMA YAKALANMADILAR'

Kuyumcu Mahsum Doğruer, hırsızlık olayı ile ilgili görüntüleri 13 gün önce polise verdiğini belirterek şunları anlattı:

"Çalınan 2 geniş bileziğin değeri yaklaşık 4 bin TL'dir. Müşteri gibi içeri gelip, oğlum Müslüm'ü oyalayıp raflardan indirdikleri bilezikleri ceplerine koyduklarına yönelik görüntüleri hırsızlık masası ekipleriyle paylaştık. Görevliler, 'acele etmeyin onları tanıyoruz. Yakında yakalayacağız' dediler. Ama olayın üzerinden 13 gün geçti, maalesef bize bir bilgi verilmedi. Kimseyi suçladığımız yok ama, bu olayın bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber