Müslüm Gürses'in mezarı hayranlarının akınına uğradı

Sanatçı Müslüm Gürses'in Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilmesinin ardından, mezarı bugün adeta hayranlarının akınına uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2013 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müslüm Gürses'in mezarı hayranlarının akınına uğradı

Ünlü Sanatçı Müslüm Gürses'in ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Müslüm Gürses, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından, büyük izdihamla Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan son yolculuğuna uğurlanmıştı. Gürses'in mezarı bugün adeta hayranlarının ziyaretçi akınına uğradı. Müslüm Gürses'in mezarı sabah saatlerinde Adana'dan gelen Büyükşehir Belediyesi Güvenlik görevlisi Mehmet Önder

ile Mersin'den gelen yerel sanatçı Bahattin Özdoğan

ve İstanbul'da yaşayan hayranları mezarının başında dua etti.

Adana'dan gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Güvenlik görevlisi Mehmet Önder, "Biz onun şarkıları ile büyüdük. O farklı bir sanatçıydı, Türkiye'ye örnek olmuş bir insandı. Babamızı kaybettik" dedi.

Mersin'den gelen yerel sanatçı Bahattin Özdoğan ise "Ağabeyimizi kaybettik. Konduramadık, Müslüm Gürses'e yakıştıramadık. Allah'ın emri ama erken oldu" şeklinde konuştu.

Müslüm Gürses'in mezarının başına konulan tahtalara ise hayranları "Bahri sana selam yolladı", "Baba mekanın cennet olsun" ve "03.03.2013'te Müslüm Gürses" diye yazılar yazıldığı da görüldü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber