Elleri ve ayakları bağlanmış şekilde yol kenarında bulundu

Antalya'da ailesinin 4 gün önce polise kayıp başvurusunda bulunduğu bir kişi, yol kenarında elleri ve ayakları bağlanmış şekilde bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2013 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elleri ve ayakları bağlanmış şekilde yol kenarında bulundu

Antalya'da ailesinin 4 gün önce polise kayıp başvurusunda bulunduğu bir kişi, yol kenarında elleri ve ayakları bağlanmış şekilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Döşemealtı ilçesi Antalya- Burdur Karayolu'nda ilerleyen sürücüler yol kenarında elleri ve ayakları bağlı halde bir kişinin bulunduğu şeklinde polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri isminin Mehmet K. (40) olduğu belirlenen kişiyi, ellerini ve kollarını çözdükten sonra hastaneye gönderdi. Mehmet K'nın vücudunda herhangi bir darp izinin bulunmadığı belirlendi.

Mehmet K'nın ailesinin 4 gün önce polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Hastaneden taburcu edilen Mehmet K, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerine verdiği ifadesinde, 4 gün önce alışverişe giderken akşam saatlerinde bir otomobile zorla alındığını ve ardından bayıltıldığını belirtti. Kendisini kaçıran kişileri tanımadığını söyleyen Mehmet K, 4 gün süreyle yarı baygın halde olduğunu ve kişilerin kendisinden ne talep ettiğini de bilmediğini öne sürdü.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber