Hırsızlıkları güvenlik kameralarında

Sultnbeyli'de 2 ay önce mağazada müşterilerden birinin cüzdanını çalan şüpheli, dün de bir ayakkabı mağazasında ayakkabı çalarken yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Mart 2013 08:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlıkları güvenlik kameralarında

Edinilen bilgiye göre Sultanbeyli'nde bulunan bir mağazada, yaklaşık 2 ay önce bir müşteri kıyafet denediği sırada çıkarttığı ceketinin cebinden cüzdanın çalındığını fark etti. Mağaza yetkilisi ve vatandaş surumu polise haber verdi. Mağazaya gelen gelen güven timleri, güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, müşterinin kıyafet denediği sırada bir kişinin ceketin cebinden cüzdanı çaldığını belirledi. Şüphelinin eşkalini bölgede çalışan diğer poliselere de bildiren güven timleri şüpheliyi aramaya başladı.

2 AY SONRA YAKALANDI

Yine Sultanbeyli'de dün eşkale uyan bir kişiyi, ayakkabı mağazasında takibe alan polisler, kişinin bir çift ayakkabıyı giyip, ücretini ödemediğini gördü. Polis ekipleri şüpheliyi mağazadan ayrıldığı sırada gözaltına aldı. Ayakkabıyı giyip dışarı çıkması güvenlik kameralarına yansıyan Engin Açık isimli şüphelinin yapılan üst aramasında iç çamaşırının içinde 3 Bin Euro bulundu. 8 benzer suçtan kaydının olduğu belirtilen Açık'ın polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber