Demirci'de ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenlenecek

Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Halk Eğitim Merkezi'nde nisan ayı içerisinde ikincisi gerçekleştirilecek olan kermes çalışmalarının detaylarını konuşmak ve masaya yatırmak için okul müdürleri ve aile birliği başkanları ile toplantı yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Demirci'de ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenlenecek

Toplantıya Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Demirci Eğitim Kurumlarını Güçlendirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Bağcı ve dernek yönetimi de katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, “Demirci'de eğitimin içinde olan aileler, veliler, öğretmenlerin birlik ve beraberlik içinde olmaları anlamlı. Herkes elini taşın altına koydu. Köylerden muhtarlarımız, beldelerde belediye başkanlarımız ne isteniyorsa fazlasıyla getirdiler ve güzel bir dayanışma örneği gösterildi. Bu bizim çok hoşumuza gitti. Kermeste toplanan para herkesin gözünün önünde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Herkes mutlu oldu. Bu yıl hedefi daha da yukarıya koyacağız. Çok daha fazla eğitime katkı sağlayacağız. Bizim ilçemiz bunu başarır. Çünkü, çocuklarının geleceğini eğitimde görüyor. Çocuklarını okutmayı bilen bir ilçe, artık kararını vermiş bir ilçedir. Bu anlamda Demirci ilçesi çocuklarına ve geleceğine yatırım yapıyor. Bunu başaran sizlersiniz, bu salondakiler, bu salonun dışındakilerdir. Hepinize, burada olanlara ve olmayanlara bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş de, “Hep birlikte bir fedakarlık yaparak bir araya geldik. Bir hedef için, öğrencilerimiz için, Demirci için buluştuk. Geçen yıl böyle bir şey yapabilir miyiz dedik, bir toplantı yaptık ve karar aldık. Demirci halkı ile de bir araya gelerek, bunu başardık. Yine biz bu cesaretle bu işin içine giriyoruz. Dolayısıyla yapacağımız şey çocuklarımız için, okullarımız için, bu işi başaracağımıza canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Toplantıda, yeni kermes konusunda görüşler aktarıldı, yeni stratejiler belirlendi, katılanlara da teşekkür edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber