Kalp krizi geçiren emekli yoğun bakımdan çıktı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 174 konutun hak sahipliği ve konut belirleme için Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu tribününde heyecanla beklerken kalp krizi geçirince hastaneye kaldırılan Bağ-Kur emeklisi 50 yaşındaki Sabri Karamehmetoğlu, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Mart 2013 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kalp krizi geçiren emekli yoğun bakımdan çıktı

Noter huzurunda yapılan kura çekilişine 1 şehit yakını, 5 gazi ve 26 engellinin yanı sıra 333 kişi katıldı. Kura çekiminde şanslı olanlar sevinirken, adları çıkmayanlar üzüldü. Bu sırada konut kurası çekmek için tribünde sıranın kendisine gelmesini beklerken fenalaşıp yere yığılan Sabri Karamehmetoğlu, salonda bulunan ve daha sonra gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi ardından ambulans ile Kırıkkale Yüksek İhtisas, ardından Ankara'ya Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen ve kalbinde de stent takılı olduğu tespit edilen Karamehmetoğlu'na ikinci bir stent takıldığı belirtildi.

Hastanenin Kardiyoloji bölümünde tedavisi süren Bağ-Kur emeklisi Karamehmetoğlu'na bir TOKİ yetkilisinin kura çekilişi sonucu TOKİ konutları 4'üncü Blok zemin kat 4 numaralı daire çıktı. Eşinden boşanıp ayrı yaşadığı öğrenilen ve oto boyacılığı yapan Sabri Karamehmetoğlu'nun çocuklarının geleceğini düşünerek TOKİ'den ev almak için müracaat ettiği belirtildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber