Apartman yöneticisi 1'i polis 2 kişiyi öldürüp intihar etti

Adana'da bir apartman yöneticisi, daha önce yönetim yüzünden tartıştığı kadın ile kendisine müdahale eden polis memurunu öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Apartman yöneticisi 1'i polis 2 kişiyi öldürüp intihar etti

Olay merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi, 78113 Sokak'taki Yağmur Apartmanı'nda meydana geldi. 4. katta oturan DSİ'den emekli apartman yönetici Yahya Kaya (52), daha önce apartman yönetimi konusunda tartıştığı komşularının bulunduğu 9. kata çıktı.

Burada, Özdamar ailesinin yaşadığı dairenin kapı zilini çalan Kaya, kapıyı açan Nurcan Özdamar ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine karşı dairede oturan Adana Emniyet Müdürlüğü'nün Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin Şensoy (54) dışarı çıktı.

Kaya, tartıştığı Nurcan Özdamar'a ruhsatlı tabancasıyla ateş ederek vurduktan sonra kendisine müdahale etmek isteyen polis memurunu da göğsünden vurdu. Polis memuru ile ev hanımı olduğu bildirilen Özdamar olay yerinde hayatını kaybetti.

Yönetici Yahya Kaya, aynı tabancayla merdiven dairesinde intihar etti.Silah seslerini duyan apartman sakinleri korku ve panikle dışarı çıktılar. Olaydan haberdar olan bazı apartman sakinleri de olay yerine gelerek olayı öğrenmeye çalıştı. Cenazeler savcının yaptığı incelemenin ardından morga kaldırılacak.

CENAZELER SAVCININ İNCELEMESİNİN ARDINDAN ADLİ TIP KURUMU MORGUNA KALDIRILDI

Adana'da bir apartman yöneticisinin, tartıştığı kadını ve kendisine müdahale eden polisi öldürüp intihar etmesinin ardından ödenmeyen aidat parası çıktı. Cenazeler savcının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi, 78113 Sokak'taki Yağmur Apartmanı'nda meydana gelen olayda, DSİ'den emekli apartman yöneticisi Yahya Kaya'nın (52), 9. katta oturan Nurcan Özdamar'ı aidat parası yüzünden, Adana Emniyet Müdürlüğü'nün Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin Şensoy'u da (54) kendisine müdahale ettiği için öldürdüğü belirlendi.

Cinayetin ardından aynı tabancayla intihar eden Yahya Kaya, Nurcan Özdamar ve Hüseyin Şensoy'un cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, ölenlerin yakınları olay yerine gelerek gözyaşı döktü, bazıları baygınlık geçirdi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber