Mardinli öğrenciden duygulandıran mektup

Mardin'de 5.sınıfa giden bir kız öğrencinin, Ordu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne gönderdiği mektup duygulandırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mardinli öğrenciden duygulandıran mektup

Mardin 75. Yıl İMKB Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Şemse Telimen isimli kız çocuğu, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz'a bir mektup gönderdi. "Sayın müdürüm" diye başlayan mektubunda, "Sizinle tanışmamamıza rağmen bizim için çalıştığınızı öğrendik. Biz de meslek sahibi olabilmek için çalışıyoruz, ancak teneffüslerde oynayacak topumuz az, sizde fazla varsa bizimle paylaşır mısınız? Mardin'e gelirseniz baş göz üstüne" sözleri yer aldı.

Bu mektubu okuyan İl Müdürü Ömer Yılmaz, 5. sınıf öğrencisi Şemse Telimen'in okuluna 5 adet futbol topu, 5 adet basketbol topu, 5 adet voleybol topu, 5 adet hentbol topu, 1 adet voleybol ağı, 1 adet masa tenisi filesi, 5 adet masa tenisi raketi, 5 adet badminton raketi, 100 adet masa tenisi topu yollayarak öğrenciden gelen bu mektuba duyarsız kalmadı.

"Küçük Şemse'nin yüreğinin büyüklüğünü, özgüvenini, paylaşmanın önemini kendisini tanımamamıza rağmen hepimize çok güzel hissettirdi" diyen İl Müdürü Ömer Yılmaz, "Sağlıklı ve kişilikli bir toplum ancak sağlıklı nesiller yetiştirmekle mümkün olabilir. Bununda en etkili yollarından biri de sporu sevdirmek, yaşam biçimi halene getirmektir. 'Mardin'e uğrarsanız başım gözüm üstüne' diyerek sözünü bitiren Şemse'ye ve onun nezdinde tüm çocuklara ve gençlere, sporu seven, sağlıklı, kişilikli ve kendinden emin bireyler olarak yetişmeniz için gerekli olan ortam ve ihtiyaçlarınız, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, istekleri başım gözüm üstüne" şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber