Fiziksel Etkinlik Kartları ile Oyun Oynuyorum Derleme Kitapçığı

Ücretsiz Ders Kitabı kapsamında basımı yapılan Fiziksel Etkinlik Kartları ile Oyun Oynuyorum Derleme Kitapçığının dağıtımı 81 İl Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılmıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Mart 2013 00:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Fiziksel Etkinlik Kartları ile Oyun Oynuyorum Derleme Kitapçığı ilkokullarda 2012- 2013 eğitim öğretim yılında kullanılmaya başlayacaktır. Her yıl aşamalı olarak uygulamaya konulan “Oyun ve Fiziki Etkinlikler” dersi için hazırlanan materyaller bu eğitim öğretim yılı ile 1. Sınıflarda kullanılmaya başlanacak ve her yıl kademeli olarak bir üst sınıf dahil edilerek devam edecektir. 1. Sınıfta derse giren sınıf öğretmenleri aldıkları materyalleri 2. 3.ve 4. sınıfta kullanacaklardır. .İlkokul 1-4 sınıflardan itibaren aşamalı olarak okutulmaya başlanan “Oyun ve Fiziki Etkinlikler” dersinde kullanılmak üzere “Fiziksel Etkinlik Kartları” ve “Oyun Oynuyorum Derleme Kitapçığı” hazırlanmış, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 29/08/2012 tarihli ve 139 sayılı Kurul Kararı ile derste kullanılması uygun bulunmuştur.

Ücretsiz Ders Kitabı kapsamında basımı yapılan Fiziksel Etkinlik Kartları ile Oyun Oynuyorum Derleme Kitapçığının dağıtımı 81 İl Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılmıştır. Söz konusu materyaller 1. sınıf öğretmenlerinin kullanımı için okul Müdürlerince sınıf öğretmenlerine teslim edilecektir. Materyallerin kullanımına ilişkin açıklamaları kapsayan ilgili resmi yazı için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber