Geliniyle otomobil yıkayarak evini geçindiriyor

Ordu'da yaşayan evli ve 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Hatice Özkaya, 20 yıldır araba yıkayarak geçimini sağlıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Mart 2013 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Geliniyle otomobil yıkayarak evini geçindiriyor

Hatice Özkaya'ya gelini 26 yaşındaki Belgin Özkaya yardım ediyor.

Ordu'nun Merkeze bağlı Bucak Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Parıltı oto kuaförünü işleten ve 20 yıldır araba yıkayarak geçimini sağlayan Hatice Özkaya, gelini Belgin Özkaya ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de çalışarak geçirdi.

Hatice Özkaya, 5 yıl önce kendi işyerini açtı. Eşi 50 yaşındaki Kenan Özkaya ve oğlu 26 yaşındaki Zafer Özkaya'nın da desteğini alarak oto kuaförü işleten Hatice Özkaya, gelini Belgin Özkaya'yı da aile mesleğine kattı. Ekmek parası için çalıştığını, yaptığı işi de çok sevdiğini belirten Hatice Özkaya, "Yaklaşık 20 senedir bu sektörde çalışıyorum. Bizim için ekmek parası önemli. Bugün Kadınlar Günü ama ben bu günde de gelinimle birlikte çalışıyorum. Bütün kadınların bu vesileyle Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kadınlara bir de mesajım olacak. Bu iş zor diye endişelenmesinler. Ben de çok zorlanıyordum ama işi öğrendim, onlarda yapabilirler. Ben işimi seviyorum. Müşterilerim beni görünce şaşırıyor. Ancak karşılarında bir bayanı görünce de daha çok güven duyuyorlar. Biz de müşterilerimize çok yakın davranıyoruz" dedi.

Hatice Özkaya'nın eşi Kenan Özkaya ise "Ben başka bir işte çalışıyordum, bir aydır onlarla birlikte çalışıyorum artık. Eşim, oğlum ve gelinimle 10 kişilik ailemizi geçindiriyoruz. Müşterilerimizde bizden çok memnun, iş potansiyelimizde çok iyi, ekmek parası için çalışıyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber