Hastanenin jeneratör kablosunu çaldılar

Konya’da, özel bir hastanede elektrik kesintilerinde devreye giren jeneratörün akım kablosunu keserek çaldığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastanenin jeneratör kablosunu çaldılar

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Yenişehir Mahallesinde bulunan Özel Büyükşehir Hastanesinin jeneratörünün bulunduğu bölüme giren Adil U. (19) 7 kilo ağırlığında bakır kabloyu keserek küçük parçalara ayırdı. Bir hurdacıya gidere bakır kabloyu satan, hırsızlıktan 33 kaydı bulunan şahıs, aynı yere arkadaşı hırsızlıktan 32 kaydı bulunan Rıdvan A. (18) ile tekrar gitti. 10 metre uzunluğundaki bakır kabloyu keserek alan 2 kişi kaçarken kendilerini fark eden polis tarafından kovalamaca sonrası yakalandı. Adliyeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalınan ara bağlantı kablosu nedeniyle jeneratörün devre dışı kaldığı ve olası bir elektrik kesintisinde çalışmayacağı için hastanede tedavi sırasında aksaklıklara neden olabileceği öğrenildi.

Bu arada merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Seferihisar Caddesi üzerindeki bir marketten çaldığı 2,5 kilogram kaşar peynir, 2 kilogram tereyağı ve 500 gram çikolatayı takas ederek uyuşturucu madde almaya gittiği iddia edilen Ali G. (23) yakalandı.

Poliste çeşitli suçlardan kaydı bulunan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber