Husumetli akrabasını öldürdü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir kişi, husumetli akrabasının silahından çıkan kurşunla kalbinden vurularak hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Husumetli akrabasını öldürdü

Olay, ilçeye bağlı Eğirler Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Tamaz (33) motosikletiyle köy girişindeki tarla yolunda seyir halinde iken araziye gübre atmaya gittiği belirtilen akrabası İ.H.T. (23) ve babası S.T. ile karşılaştı. Aralarında daha önce husumet olduğu ileri sürülen Mehmet Tamaz ile İ.H.T. tartışarak kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine belindeki silahını çıkaran İ.H.T. kendisine küfür ettiğini iddia ettiği yakını Mehmet Tamaz'a ateş açtı. Kurşunlardan birine hedef olan ve kalbine isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Tamaz, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şahsın ölüm haberini alan yakınları acil serviste sinir krizleri geçirdi. Fenalık geçiren yakınlarına doktorlar müdahale ederken, ceset otopsi için morga alındı. Cinayetin ardından zanlının güvenlik güçlerine giderek teslim olduğu öğrenildi.

Olay esnasında yanında bulunan ve çıkan tartışmayı engelleyemediğini ileri sürerek, “Oğlumu zapt edemedim” dediği öğrenilen babası S.T. de jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, cinayetin işlendiği ekin tarlası yanındaki olay yerine jandarma tarafından güvenlik şeridi çekilirken, uzun süren arama çalışmalarının ardından iki adet boş kovan bulundu. Olayda kullanıldığı ileri sürülen 7,65 milimetre çapındaki silahın ruhsatsız olduğu belirlendi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber