Karayollarında son durum

Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni'ne göre, Edremit-Altınoluk yolunun 28-32'inci kilometreleri arası (Akçay Kipa Mevkii) yoğun yağmur ve sel sularının yükselmesi nedeniyle bugün saat 05.30 itibariyle ulaşım tek yönlü kontrollü olarak sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 56-58'inci kilometreleri arasındaki (Şelale Rampası Bitimi) Yuksek Hızlı Tren Projesi kapsamında by-pass geçişi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Muğla-Marmaris Ayrımı-Ortaca yolunun 42-46'ıncı kilometreleri arasında (Kocabel Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas yolunun 0-19'uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Piraziz-Tirebolu yolunun Espiye İlçesi Yılgın Köyü İzci Okulu Mevkiinde yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu-Gümüşova arasında bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Kurtköy ve Samandıra Bağlantı yollarında 23.00-06.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.

Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 7 Nisan'a kadar 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber