Sağlıklı Bilgi Hareketi'ne ilgi artıyor

İzmit Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı ile şekillendirdiği ve “Sağlıklı Bilgi Hareketi” adını verdiği proje, ilçe sınırları içerisinde hizmet veren fabrikalarda anlatılmaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlıklı Bilgi Hareketi'ne ilgi artıyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından verilen eğitimleri dikkatle dinleyen işçi ve yöneticiler, sağlık alanında doğru bilinen yanlışları öğrenerek farkındalık kazanıyorlar.

Başkan Doğan “Sağlıklı Bilgi Hareketi” projesi kapsamında son olarak Sanayi Mahallesi'nde bulunan Önder Mühendislik firmasını ziyaret etti. Fabrika yetkilileri ile görüştükten sonra işçilerle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işçilere konu hakkında bilgi verdikten sonra yemekhaneye geçerek işçilerle birlikte yemek yedi.

Başkan Doğan, “Sağlıklı Bilgi Hareketi kapsamında bölgemizdeki fabrikaları da zaman zaman gezerek, burada çalışan işçi kardeşlerimize proje hakkında bilgi veriyoruz. Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam ve spor gibi konularda bilgi vermenin yanı sıra akraba evliliği ve çocuklarla iletişim gibi konular hakkında da kendilerini bilgilendiriyoruz. Bu projemiz büyük beğeni kazandı ve fayda sağladı. Bu ziyaretlerimiz sırasında kurumun faaliyetleri ve sorunlar hakkında bilgiler alıyoruz. Enerji sektörü hızla gelişen bir alan burada üretilenler ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Buraya konuk olmaktan, çalışanlarla bir araya gelmekten mutluyuz” dedi.

40 kişilik personelle 1974 yılından beri hizmet veren firmanın yöneticileri Duran Önder, Adnan Önder ve Meral Başkan Doğan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Sağlıklı Bilgi Hareketi projesini çok beğendiklerini ve anlamlı bulduklarını söylediler. Faaliyetlerinde çevreyi kirletmeden üretim yapmaya büyük önem verdiklerini ifade eden yöneticiler bundan sonraki süreçte kampanya kapsamında anlatılanlara da dikkat edeceklerini söylediler. Ziyaretin sonunda fabrika yöneticileri ile birlikte fabrikayı gezen Başkan Doğan, fabrika çalışanlarına Sağlıklı Bilgi Hareketi broşürlerini dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber