Toplam kalite yönetimi paylaşım ve ödül töreni

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Toplam Kalite Yönetimi derecelendirmesinde Adıyaman birincisi olan okullar ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 17:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Toplam kalite yönetimi paylaşım ve ödül töreni

'Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu' ve 'Yılın Kaliteli Ekibi' kategorilerine toplam 13 okul/kurum müracaat etti. Bunların içersinden Merkez Halide Edip Anaokulu Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu kategorisinde birinci, Kahta Mevlana Ortaokulu ise Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde birinci oldu. Dereceye giren bu okullar her ilden iki okulun katıldığı Türkiye derecelendirmesinde Adıyaman'ı temsil edecek.

Birinci olan okulların tanıtım filmleri izlendikten sonra okul müdürleri konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu için 9 kriter, 47 alt kritere göre, Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinin ise 10 kritere göre belirlendiğini belirterek, "İlimizde Toplam kalite Yönetimi çalışmalarında 2009 yılında Kahta Esendere İlköğretim Okulu ekip kategorisinde birinci, 2010 yılında merkez Adıyaman İMKB İlköğretim Okulu kurum kategorisinde Türkiye teşvik, 2011 yılında Türkiye ikinciliği, 2011 yılında Samsat Yarımbağ İlköğretim Okulu ekip kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Son 4 yılda ilimizin yakaladığı bu büyük başarı büyükşehirlerden sonra 4 yılda 4 Türkiye derecesi ödülü olan tek ildir" dedi.

Konuşmanın ardından Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, dereceye giren okullara başarı sertifikası, plaket ve ödüllerini verdi. Okulların değerlendirmesini yapan Uzman İsmail Dolaş'a ise çiçek takdim edildi.

Halk eğitim Merkezi'nde düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Paylaşım ve Ödül törenine Vali Mahmut Demirtaş, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber