Ölümümden iki komutanım sorumludur

Haber Giriş : 10 Aralık 2005 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma er Mete Boyacılar, ailesine cep'ten "Ölümümden Teğmen Ahmet Önder ve Astsubay Sercan Şaşmaz sorumludur" mesajı gönderdi

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Jandarma Bölük Komutanlığı önceki gün bir trajediye sahne oldu. 6 aylık er olan Tarsuslu 25 yaşındaki Mete Boyacılar, kendisinin kullandığı askeri minibüste G-3 piyade tüfeğinin namlusunu çenesine dayayıp tetiğe bastı. Çene altından giren kurşun beyni parçalayarak minibüsün tavanını deldi, er Mete Boyacılar olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, Boyacılar'ın intihar etmeden 13 dakika önce, cep telefonundan annesi Tülay Boyacılar'ın cep telefonuna mesaj geçtiği iddia edildi. Boyacılar'ın, annesine gönderdiği mesajda, "Annem ve Nilgün, sizleri çok seviyorum. Benim için üzülmeyin. Sizden son isteğim, torunlarını sen büyüt. Ölümümden sorumlular Ahmet Önder ve Sercan Şaşmaz'dır" yazdığı öğrenildi. Mesajda adları geçen Ahmet Önder'in Jandarma Bölük Komutanlığı'nda Teğmen, Sercan Şaşmaz'ın da Astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi. Boyacılar'ın, intihar ettiği minibüste de komutanlarını suçlayan bir not bıraktığı iddia edildi.

Mete Boyacılar'ın, Tarsus'ta oturan ailesi olayı duyduklarında sinir krizi geçirdi. Abla Nilgün Boyacılar "Mesajı alan annem panikle beni aradı. Birliğe telefon ettik. 'Nöbette' dediler. Bir süre sonra kötü haberi aldık. Savcılığa iki komutanı hakkında suç duyurusunda bulunduk" dedi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber